Fashion

Kijk jij ook met verwondering naar de modereportages in verschillende tijdschriften. Nu kan jij ook als model gefotografeerd worden, inclusief make up, styling en begeleiding van een ervaren fotograaf.

Boek jouw ‘model voor één dag’ sessie bij modefotograaf Patricia Munster. Zij heeft jarenlange ervaring in de mode-industrie. Haar werk is onder andere gepubliceerd in Vogue en Harper’s Bazaar. Ze weet als geen ander hoe ze jou als model kan fotograferen. Ze zal je aanwijzingen geven over hoe je het beste kan gaan staan en je leert snel de kneepjes van het modellenvak. En jij schittert op de foto’s net als een modereportage in Vogue.

Kies je voor bijvoorbeeld voor een elegante look? Of een kleurige look, of meer sportief?

Boek een vrijblijvende afspraak en vertel jouw wensen en boek een ‘model voor één dag’ sessie.

Tijdens de afspraak via zoom of in de studio zullen we samen kijken welke foto’s jij mooi vindt en op welke manier jij gefotografeerd wilt worden. We bespreken welke kleding jij zelf wilt meenemen en welke kleding ik zal verzorgen. Ook bekijken we waar jij graag gefotografeerd wilt worden. In een park, op het strand, in een bar of in de studio. We bespreken wat de mogelijkheden zijn en voordat we starten weet jij wat je die dag kunt verwachten. We werken met een sfeercollage zodat het hele team op dezelfde lijn zit. Binnen vijf werkdagen kom je terug in de studio (of via zoom) en bekijken we welke foto’s je uiteindelijk wilt hebben.

Lees hier meer over Patricia.

Publicaties in o.a. Vogue en Harper’s Bazaar

Meer foto’s staan ook op Patricia’s blog Fashion & Art of haar website Patricia Reports

De investering voor een ‘Model voor één dag’ is vanaf 397 euro ex BTW.

Scroll Up