Portretfotografie

“Alle vrouwen verdienen het om zich mooi te voelen omdat ze dat zijn.” 

Portretfotograaf in Zoetermeer, Patricia Munster, laat je stralen op foto’s. Ze maakt graag mooie foto’s omdat ze hier blij van wordt. Continu is ze bezig om mooie dingen te maken. Een portret, een mooie foto, een mooi magazine of een mooi verhaal. Je kunt voor al deze dingen bij Patricia terecht.

Vrouwen er mooi uit laten zien en zich mooi laten voelen is de missie van Patricia want zij gelooft dat iedereen het waard is om gezien te worden.

Be the woman you want to be - Portretfotograaf Patricia laat jou stralen op foto's

Met haar ruime ervaring in portretfotografie kan zij je laten stralen op foto’s en wordt jij de vrouw die je altijd al hebt willen zijn.

Het is nu tijd om je te laten fotograferen, omdat je nu prachtig bent! Niet een paar kilo lichter en niet 10 jaar geleden maar nu!

Patricia zal eerst een gesprek met je voeren. Via videobellen of in haar studio kan jij aangeven welke foto’s jou het meest aanspreken. Zij helpt je vervolgens met het uitkiezen van mooie kleding en bijpassende make-up. Op de dag van de fotografie zal de visagiste en haarstyliste je lekker verwennen en nog mooier maken dan je al bent. Vervolgens zal Patricia je fotograferen en aanwijzigingen geven hoe jij het mooiste kan gaan staan of zitten.

Na de fotosessie maken we een nieuwe afspraak waar Patricia de foto’s laat zien. En zie hoe mooi je bent!

Portretfotograaf Patricia Munster laat je stralen op foto’s.

Maak nu een afspraak voor een kennismaking. Tot gauw!

Scroll Up