Wie is Patricia? Professioneel portretfotograaf uit Zoetermeer

Maak een vrijblijvende afspraak met de fotograaf
Bel me! 0628440189

“Hallo, ik ben Patricia Munster

Een professioneel portretfotograaf, fotojournalist en bladenmaker.

Ik laat jou stralen op foto’s en laat jou zien hoe mooi je bent!

Maak gelijk een afspraak!

Patricia Munster is een professioneel portretfotograaf uit Zoetermeer, de fotograaf die je laat stralen op foto’s! Ze maakt graag mooie foto’s van mensen omdat ze hier blij van wordt. Continu is ze bezig om mooie dingen te maken. Een portret, een mooie foto, een mooi magazine of een mooi verhaal. Je kunt voor al deze zaken bij Patricia terecht.

Patricia is opgegroeid in Zoetermeer, op jonge leeftijd was ze al te vinden in de doka op het Alfrink College. De donkere kamer van de school om haar eigen foto’s te ontwikkelen en af te drukken.

Patricia heeft jarenlang in de mode gewerkt na haar studie aan de Mr. Koetsier (nu: AMFI Amsterdam Fashion Instituut). Tijdens haar werk bij een groot kledingbedrijf verzorgde zij de styling van modeshows, advertentiecampagnes en de catalogus. Hierdoor kwam ze in aanraking met verschillende modefotografen en het zaadje was gepland.

In 2008 heeft ze haar eigen onderneming in fotografie en styling opgericht. In het begin richtte ze zich op modefotografie en vervolgens steeds meer op portretfotografie.

Haar grote voorbeelden zijn Richard Avedon, Irving Penn en Peter Lindberg. Met haar modefoto’s wil ze deze bekende modefotografen evenaren. “Ik vind het heerlijk om met modellen en kleding bezig te zijn. Het is iedere keer weer een uitdaging om zowel het model als de kleding goed in beeld te krijgen.”  

Na jarenlang met modellen, artiesten en acteurs gewerkt te hebben, begon het te kriebelen bij Patricia. Ze wilde ook ‘gewone’ mensen fotograferen. Door al de modebladen, Instagram en andere sociale media vergeten we wel eens dat mensen in alle maten, kleuren en vormen er zijn. Ze wil laten zien dat iedereen mooi en bijzonder is, want

“Jij bent het waard om gefotografeerd te worden!”

Mooie, sprekende beelden creĆ«ren. Dat wil ze graag voor jou doen. Want jij bent het waard om gezien te worden. Ze wil ook jou laten stralen! Ervaar tijdens een fotosessie hoe leuk het is om gefotografeerd te worden. Je zelfvertrouwen zal een boost krijgen en je zult zien hoe mooi je bent op foto’s! Ze wil vrouwen en mannen een bijzondere ervaring geven en ze voor een dag een model of VIP te laten voelen.

Patricia laat je stralen op foto’s!

Patricia organiseert special voor jou zo’n dag of dagdeel. Eerst lekker verzorgd door een visagist/haarstylist en vervolgens laat Patricia je stralen op beeld.

Patricia vertelt over haar fotografie-ervaring

“Met mijn fotografie heb ik al bekende modeontwerpers, modellen, artiesten, acteurs en minder bekende mensen mogen fotograferen.

De humor van Jean Paul Gaultier, het leuke gesprek met Diana van Furstenberg over de modebranche en de complimenten van Pierre Cardin zijn mooie herinneringen. Maar ook de reactie van een klant “Wat ben ik mooi!” of “Wat sta ik er krachtig op” maken mij dankbaar dat ik ook jou mag fotograferen.

Door mijn fotografie ben ik op plaatsen geweest waar ik anders misschien niet zou zijn geweest. Ik vind het heerlijk om te reizen en mensen van allerlei culturen te ontmoeten, het werk van bekende fotografen en modeontwerpers te bekijken en musea bezoeken.”

Patricia trekt er graag op uit, om mooie lokaties te vinden, nieuwe dingen te leren en steeds haarzelf uitdagen om nog beter te worden. “Ik geniet van pure chocolade, een goed boek en een wandeling door de natuur maar vooral van mooie beelden maken!”

Haar missie is om al het mooie te delen van haar huidige woonplaats Zoetermeer. Ze maakt graag verslagen, interviewt en fotografeert Zoetermeerders of mensen die in Zoetermeer werken en dat deelt ze op de website en/of magazine van TRNDZ.

Maak een afspraak met Patricia!

Patricia Munster is de professioneel portretfotograaf uit Zoetermeer.

Scroll Up