Personal Branding

Boek nu een afspraak voor jouw zakelijk portret!

“Een goed zakelijk portret is onmisbaar. Ik weet wat de kracht van foto’s voor jouw bedrijf en merk is. Met mijn foto’s presenteer jij jezelf en jouw onderneming uitstekend in social media, persberichten en op je website. Licht, lokatie, styling en uitstraling zijn belangrijk voor jouw zakelijk portret. Met mijn oog voor detail kan ik voor jou krachtige beelden maken voor jouw personal branding.”

Patricia zal eerst met je in gesprek gaan om te bespreken waar jij voor staat en wat je wilt uitstralen met je foto. De eerste indruk is zo belangrijk, laat zien wie je echt bent. Boek nu een afspraak voor jouw zakelijk portret.

Straal uit waar je voor staat en maak verbinding met je potentiƫle klant.

Naast een zakelijk portret maken we ook een serie voor je sociale media. Zodat je voldoende keuze hebt om verschillende aspecten uit je werk en leven te laten zien.

Tijdens de fotosessie halen we het beste in je boven. Zodat je voldoende keuze hebt om foto’s uit te kiezen die bij verschillende social media kanalen passen. En je hebt foto’s klaar die je mee kunt sturen met persberichten of als je gevraagd wordt voor een interview.

Publicaties van zakelijke portretten in o.a.

HUMO

TRNDZ

QUA

Alleen een portretfoto nodig voor social media? Dan is de prijs 97 euro ex. BTW.

De investering voor een personal branding fotosessie is te boeken vanaf 397 euro ex BTW. Meerdere foto’s nodig? Dan is een pakket of abonnement ook interessant! Lees hier verder.

Scroll Up