Model voor één dag?

Model voor één dag?

Dan ben je bij Patricia in goede handen. Patricia fotografeert je als een pro, je bent een model voor één dag! Patricia heeft jarenlange ervaring in de mode-industrie. Haar werk is onder andere gepubliceerd in Vogue en Harper’s Bazaar. Ze weet als geen ander hoe ze jou als model kan fotograferen. Ze zal je aanwijzingen geven over hoe je het beste kan gaan staan en snel leer je de kneepjes van hoe modellen poseren voor een foto. En jij schittert op de foto’s net als een modereportage in Vogue.

"Be the woman you want to be" en laat je in Fashion Style fotograferen door Patricia Munster

Wil jij model voor één dag zijn? Maak gelijk een videobelafspraak en Patricia zal je uitgebreid vertellen over de mogelijkheden. Ze kan haar, make up en styling voor je regelen.

Samen zullen jullie jouw favoriete fashion style foto’s uitkiezen. Zodat als je op de set komt, je garderobe klaar hangt en de voorbereiding van de fotosessie kan beginnen. Of misschien wil je wel in je eigen kleding gefotografeerd worden. Dat kan natuurlijk ook!

De visagiste/haarstyliste ziet welke make up en haarstyling jij hebt gekozen. En zij zal jouw wensen uitvoeren. Patricia’s team zal alles doen om jou op je gemak te laten voelen. Zodat je helemaal klaar bent voor je fashion style foto!

Model voor één dag in Zoetermeer

Bekijk meer van Patricia’s werk op Patricia Reports.

Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Scroll Up