Zakelijk portret

Wat maakt een goed zakelijk portret?

Een duidelijk herkenbare foto vol energie en passie.

Uitstraling is alles op een foto. Wanneer is het de laatste keer geweest dat jij professioneel een zakelijk portret hebt laten maken? Tijd voor een nieuwe foto!

Vertel aan Patricia jouw verhaal en je ambitie en zij zal er alles aan doen om jou op die manier te fotograferen die je hebt meeste aanspreekt.

Laat je informeren door Patricia over de mogelijkheden. Ze kan je in je eigen bedrijf fotograferen. In haar studio of waar je zelf graag gefotografeerd en gezien wilt worden. Wil je een hele reportage voor je social media? Dat kan uiteraard ook!

Patricia zal in het kennismakingsgesprek je uitgebreid vragen stellen. Hoe wil jij jezelf op een foto zien? Wat zijn jouw ideeën en waar sta jij voor? Want dat wil zij graag op jouw foto laten zien.

Zakelijk portret, vertel wie je bent, straal energie en passie uit en Patricia legt je vast op beeld

Wat wil jij uitstralen met jouw foto?

Jouw foto is vaak het eerste contact dat een potentiële klant of werkgever met jou hebt. Patricia zal er voor zorgen dat jij vol energie en passie op de foto staat.

Interesse? Boek een gratis kennismakingsgesprek.

Wat maakt een goed zakelijk portret? Boek nu een afspraak!

Kijk voor een selectie van portretten op de website van Patricia Reports.

Wil je voor de hele foto-ervaring gaan, kijk dan ook bij portretfotografie. Laat je haar in model brengen en opmaken door een ervaren visagist, zodat je vol zelfvertrouwen voor de camera gaat staan.

Scroll Up