“The Photo Experience”

“Be the woman you want to be”

Patricia Munster biedt “The Photo Experience” aan in Zoetermeer. Zij laat je stralen op foto’s.

The Photo Experience in Zoetermeer.  Laat je stralen op foto's door portretfotograaf in Zoetermeer Patricia Munster

Patricia Munster is de portretfotograaf in Zoetermeer. Ze maakt graag mooie foto’s omdat ze hier blij van wordt. Continu is ze bezig om mooie dingen te maken. Een portret, een mooie foto, een mooi magazine of een mooi verhaal. Je kan voor al deze dingen bij Patricia terecht.

Vrouwen er mooi uit laten zien en zich mooi laten voelen is de missie van Patricia want zij gelooft dat iedereen het waard is om gezien te worden.

Want jij bent het waard om gezien te worden!

Met haar ruime ervaring in portretfotografie kan zij je laten stralen op foto’s en wordt de vrouw die je altijd al hebt willen zijn.

Het is nu tijd om je te laten fotograferen, omdat je nu prachtig bent! Niet een paar kilo lichter en niet 10 jaar geleden maar nu! De fotosessie zal een boost in je zelfvertrouwen geven en dat kan iedereen gebruiken. Je zult je mooi, gezien en blij voelen.

Patricia zal eerst een gesprek met je voeren. Via videobellen of in haar studio kan jij aangeven welke foto’s jou het meest aanspreken. Zij helpt je vervolgens met het uitkiezen van mooie kleding en bijpassende make up. Op de dag van de fotografie zal de visagiste en haarstyliste je lekker verwennen en nog mooier maken dan je al bent. Vervolgens zal Patricia je fotograferen en aanwijzigingen geven hoe jij het mooiste kan gaan staan of zitten.

Na de fotosessie maken we een nieuwe afspraak waar Patricia jou je foto’s laat zien. En zie hoe mooi je bent.

Maak nu een afspraak voor een kennismaking. Tot gauw!

Zie meer foto’s gemaakt door Patricia.

Scroll Up